Serialul “The L Word”

Serialul „The L Word” urmareste viata si relatiile intime ale unui grup de lesbiene din Los Angeles si se bucura de un mare succes in S.U.A si nu numai.  Iata cateva dintre actrite intr-o prezentare astrologica:

 

Jennifer Beals joaca rolul Bette Porter. Este nativa Sagetator, nascuta pe 19 decembrie 1963 in Chicago, Illinois. In realitate este casatorita.

 Laurel Holloman este personajul Tina Kennard. Nascuta in zodia Gemenilor, pe 23 mai 1971 in Chapel Hill, California. Este casatorita din 2002 cu arhitectul Paul Macherey si are doua fiice, dintre care una adoptata in 2008. Se considera bisexuala.

 Rose Rollins joaca rolul Tashei Williams. Este nativa Taur, nascuta pe 30 aprilie 1978 in Berkeley, California. A declarat intr-un interviu ca este „straight”, dar ca i-a fost foarte usor sa intre in rolul Tashei, fiind crescuta cu 5 frati si avand mai degraba tendinte masculine.

 Leisha Hailey interpreteaza rolul Alice Pieszecki. Este nascuta in zodia Racului, pe 11 iulie 1971 in Okinawa, Japonia. Este lesbiana declarata. A avut o relatie cu K.D.Lang, timp de 5 ani. Din 2006 o are ca partenera pe Nina Garduno, proprietara „Free City Supershop” din Malibu, California. In viziunea publicatiei AfterEllen.com, Leisha Hailey este cea mai sexy vedeta de sex feminin. Este membra a trupei „ Uh Huh Her”, alaturi de Camila Grey.

 

Katherine Moennig este Shane McCutcheon. Nativa Capricorn, nascuta pe 29 decembrie 1977 in Philadephia. Orientarea ei sexuala ramane un subiect de speculatii. In aprilie 2005 a fost vazuta in compania Francescai Gregorini, fosta iubita a Portiei de Rosi, iar Jennifer Beals, intr-un interviu acordat revistei „The Advocate”, a enumerat-o printre lesbienele care o sustin cu sfaturi in interpretarea personajului Bette. A circulat, de asemenea, zvonul ca ar avea o relatie cu actrita Clemetine Ford. Actrita refuza sa discute despre viata privata. Se pare ca fanele serialului o considera cea mai sexy.

 

Mia Kirshner este Jenny Schecter. Nascuta in zodia Varsatorului, pe 25 ianuarie 1976, in Toronto, Canada. A recunoscut ca este bisexuala.

 

 

Sarah Shahi interpreteaza rolul Carmen in serial. Nativa Capricorn, nascuta pe 10 ianuarie 1980, in Texas. Este heterosexuala, dar sustine deschis drepturile persoanelor gay.

 

Rachel Shelley joaca rolul Helenei Peabody. Este nascuta pe 25 august 1969, prin urmare este nativa Fecioara. Locul nasterii este Swindon, Anglia. Intrebata intr-un interviu daca ar putea avea o relatie cu o femeie, a raspuns ca „nu se stie niciodata.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: