Raspunsurile Noii Drepte

Raspunsurile Noii Drepte nu exista:)

Am trimis cateva intrebari pe 19 mai. Nu ni s-a raspuns nimic, nici macar o justificare a tacerii, in contextul in care la primul e-mail au raspuns imediat. Dar se apropia Marsul Gay si probabil doreau sa faca o impresie buna…

Am lasat sa treaca mai multe zile, sa nu fim acuzati de presiune. Dar sunt deja doua saptamani fara niciun raspuns.

Acestea au fost intrebarile:

  • 1. Ce intelegeti prin ” resurectia identitara si spirituala a romanilor de pretutindeni” si cum poate fi introdusa “problema” orientarii sexuale in aceasta chestiune?
 
  • 2. Obiectivul numarul 7 al Noii Drepte vizeaza protejarea familiei traditionale si combatarea casatoriilor si adoptiilor homosexuale. Aici sunt incluse si uniunile civile intre persoane de acelasi sex?
In al doilea rand, familia traditionala presupune un cuplu format din barbat si femeie sau familia bazata pe anumite valori? Noua Dreapta a fost si este vizibila in aceasta chestiune, a familiei traditionale, doar in lupta pentru combaterea legalizarii cuplurilor gay.
 
  • 3. Care sunt celelalte amenintari la adresa familiei traditionale si cum le combate Noua Dreapta?
 
  • 4. Ati afirmat ca marsul gay este obscen. In cadrul marsului Noii Drepte, apar bannere ce infatiseaza doi barbati care fac sex anal. Credeti ca imaginea este decenta si de ce devine reprezentativa pentru orientarea sexuala, atat timp cat sunt si persoane heterosexuale care practica acest tip de contact?
 
  • 5. Credeti ca homosexualitatea este contagioasa si pe ce dovezi va bazati daca sustineti acest argument?
 
  • 6. Pe site-ul Noii Drepte citim:” Dragostea este straina oricarei specii de determinism. Caracteristica dragostei este daruirea, revarsarea nefortata din interior. Ea curge din puterea ei proprie. Nu poate fi impusa. Unde incepe normativul, acolo inceteaza dragostea. Dragostea nu poate fi obiectul unei legiferari sau constrangeri.” Pornind de la acest citat, negati existenta dragostei in cazul persoanelor gay sau considerati ca nu exista dragoste in afara perpetuarii speciei?
 
  • 7. Lumea in care traim nu are ca ” pacat” ( imi permit sa trec in ghilimele) doar homosexualitatea. Iubirea de bani, lacomia, adulterul, hotia,  schimbarea frecventa a partenerilor,avortul, etc. sunt incriminate de religia ortodoxa. Nu reiese din Bibilie ca homosexualitatea ar trece in fata acestor pacate. De ce Noua Dreapta nu manifesteaza si impotriva acestor pacate? Sunt mai putin grave in viziunea Noii Drepte?
 
Advertisements

One Response

  1. Cunosc si eu ineptiile Noii Drepte. Inainte de mars, unul dintre ei spunea la televizor ca nu este de acord cu homosexualii, dar pe lesbiene le ar tolera (sau ceva in genul asta). Ca si cum noi nu suntem o amenintare pentru ei, doar suntem femei si nu contam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: